Om oss

Kvalitativ håltagning för alla byggprojekt

Hos oss kan du få hjälp med håltagning i tegel, betong och stenmaterial i Örebro. Vi har välutbildade och erfarna medarbetare som utför kvalitativ håltagning och sågning på ett säkert och hållbart sätt. Behöver ni hjälp med projektering eller rådgivning inför ett byggprojekt ställer vi gärna upp med vår kunskap och expertis inom området. 

Med oss som samarbetspartner kan ni alltid räkna med hög kvalitet, snabb kommunikation och förstklassig service. 

Kontakta oss för offert!

Håltagning Örebro

Nöjda och tillfredsställda kunder

Vi vet att tillfredsställda och nöjda kunder kommer tillbaka. Därför erbjuder vi alltid bra service, hög kvalitet, tydlig kommunikation och tillgänglighet oavsett projekt eller tid på dygnet. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får rätt kompetens och kvalitetssäkrade leverantörer.

Kontinuerligt utvärderar vi vårt arbete och följer upp genom olika typer av kundundersökningar, möten och återkoppling. Vi vänder oss till alla typer av intressenter såsom fastighetsbolag, byggbolag, bostadsrättsföreningar, offentlig sektor, försäkringsbolag samt privatpersoner.

Vill du veta mer om oss eller våra tjänster? Kontakta oss via vårt formulär!

Arbetsmiljö och miljö

Miljön och våra medarbetare är det som lägger grunden  för vår verksamhet. De två faktorerna är båda centrala i utvecklingen av vår strategi. Som medlemmar av FN:s Global Compact Initiative arbetar vi för att se till att både vårt företag och våra medarbetare följer de tio principerna inom mänskliga rättigheter, arbetsrätt, anti-korruption och miljö. 

Vi arbetar mot att helt eliminera både olyckor, avfall och koldioxidutsläpp. Blanda annat så är vi i en process där vi byter ut våra fordon så att vi enbart kan använda förnybara drivmedel. När det kommer till arbetsmiljö så försöker vi aktivt minska tungt och enformigt arbete. Detta genom att till exempel annat minska arbetstiden och köpa in modern utrustning.

Få offert på håltagning!